Vitaliteit Groep

De Vitaliteit Groep verzorgt opleidingen, trainingen en workshops binnen de Integrale Gezondheidszorg. Daarnaast faciliteert zij samenwerking tussen zzp’ers, die werkzaam zijn binnen de hulp- en dienstverlening en biedt zij begeleiding zowel startende als gevestigde zzp’ers, o.a. bij acquisitie, marketing & sales en personal branding.

De Vitaliteit Groep richt zich op de (zelfstandig) professional die werkzaam is binnen de Integrale Gezondheidszorg waarbij naast mentale en fysieke gezondheid, ook wordt gekeken naar de omgevingsfactoren (werk, sociale, financiële, maatschappelijke en juridische omstandigheden), zowel in de intake-/diagnosefase als tijdens begeleiding/ behandeling.

Opleiding Vitaliteit Expert
Eén van die opleidingen is de basisopleiding tot Vitaliteit Expert. Door de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor© ontstond de behoefte aan een opleiding. Een opleiding die lichamelijke- en geestelijk gezondheidszorg bij elkaar brengt zoals het ooit bedoeld was, ofwel: Integrale Gezondheidszorg.

De eerste opleiding tot Vitaliteit Expert is van start gegaan op 22 april 2016. De eerste Vitaliteit Experts kunnen al vanaf 25 april 2016 hun cliënten de Vitaliteitfactor© aanbieden.

Klik hier voor meer informatie.

frontpage-praktische-infoKlik op de afbeelding en download pdf.

Hester Morsdorf – directeur Vitaliteit Groep
E: hester.morsdorf@vitaliteitgroep.nl
M: 06 – 50 84 65 46

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s